Inter Milan winnaar seizoen 1!

Heartsy mag zich de kampioen van PaloozaPlay noemen. Concurrent Mightymark007 verspeelde een 1-0 voorsprong op bezoek bij Chelsea, waardoor de koploper niet meer te achterhalen is. Eden Hazard zorgde voor de beslissing in de titelstrijd door de eindstand in het duel met PSG op 1-2 te bepalen.

image2

 

Inter Milan won dit seizoen maar liefst 18 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 2 keer. Daarmee was de ploeg van Heartsy dit seizoen de meest constante ploeg van Palooza Play. Lange tijd was het erg spannend. Waar op een gegeven moment Mightymark007 en Vhbs10 de punten lieten liggen, ging Heartsy er wel met de punten vandoor. Uiteindelijk was dit de beslissing van de competitie.

Al met al was het eerste seizoen een groot succes waarbij het overgrote deel van de spelers doorgaat in de Palooza Play competities. Volgende week wordt er van start gegaan met een nieuw seizoen Palooza Play, ditmaal wordt het Ek 2016 gespeeld.

Speciale Onderscheidingen


motm

Player of the season:  

BRUNECK, ITALY - JULY 07: Mauro Icardi of FC Internazionale poses for his Serie A 2015-2016 season official headshot at Riscone di Brunico on July 7, 2015 in Bruneck, Italy. (Photo by Claudio Villa - Inter/Getty Images) *** Local Caption *** Mauro Icardi

MAURO ICARDI


boot Golden Boot: 

ronaldo

Christiano Ronaldo


gloveGolden Glove: 

BRUNECK, ITALY - JULY 07: Samir Handanovic of FC Internazionale poses for his Serie A 2015-2016 season official headshot at Riscone di Brunico on July 7, 2015 in Bruneck, Italy. (Photo by Claudio Villa - Inter/Getty Images) *** Local Caption *** Samir Handanovic

Samir Handanovic


ball

Golden Ball: 

ronaldo

Christiano Ronaldo


youngplayerYoung Player award: 

1451181939248

Bertrand Traoré

 

 

 

Leave a Reply