Wales wint EK2016!

Wales heeft vanavond de finale van het Palooza Play EK 2016 met 3-2 van Frankrijk gewonnen. KidKeizer was gedurende dit toernooi lange tijd ongeslagen, maar in de finale ging het toch mis. Uiteindelijk werd de finale over twee wedstrijden beslist omdat de eerste finale in een gelijkspel eindigde (2-2). In deze wedstrijd kreeg KidKeizer al snel een rode kaart, maar ondanks dat wist Frankrijk stand de houden.

In de 2e finale was het Wales dat in de beginfase van de wedstrijd tweemaal wist te scoren. Frankrijk wist nog goed terug te komen, maar na de goal van Gareth Bale in de 81e minuut was het definitief voorbij. Beide spelers hebben een uitstekende reeks neergezet dit toernooi en hebben een spannende finale neergezet.

De dienstbare houding van Bale, en van zijn collega-smaakmakers Aaron Ramsey en Joe Allen niet te vergeten, hebben in grote mate bijgedragen aan het succes van Wales. Coach Psyduck007 heeft The Red Dragons naar grotere hoogtes geleid en daarmee een exceptionele prestatie geleverd.

Allemaal bedankt voor jullie deelname en succes in Seizoen 2 van Palooza Play!

De felicitaties gaan uit naar coach Henri ‘Psyduck007’ van der Ploeg

Rank  Speler
2568140_small 1st  PSYDUCK007  walesWales
Farm-Fresh_medal_silver_1 2nd KIDKEIZER frankrijkFrankrijk
Farm-Fresh_medal_bronze_1 3rd Mightymark007 /HenryLap portugalPortugal / spanjeSpanje

Topscorers EK 2016

SpelerGoals
JJBrr0070
Alex Oxlade-Chamberlain0
Santi Mina0
Ferland Mendy0
David Ospina0

Team of the Season

TOTS

 

Leave a Reply