RubenF1FA wint WK2018!

Een kleine maand geleden om precies te zijn op 25 juni werd de eerste match van Palooza Play: WK 2018 gespeeld. Tien FIFA spelers gingen de strijd aan met het ultieme doel om de wereldtitel binnen te slepen.

Het toernooi werd gestart door middel van een groepsfase waarbij alle spelers het eenmaal tegen elkaar opnamen. De beste vier gingen automatisch door naar de WK knock-out fase waarbij er een halve finale (best of 3) en finale (best of 5) werden gespeeld.

In de eerste halve finale mochten Psyduck007 en RubenF1FA het tegen elkaar opnemen. Na een spannende strijd en de nodige frustraties trok uiteindelijk RubenF1FA met een 2-1 overwinning aan het langste eind. De andere halve finale ging tussen xFemke1996 en DePatriae, ook deze halve finale was erg spannend met veel doelpunten, maar uiteindelijk was het DePatriae die met een 2-1 overwinning te sterk was.

Gisteren werd de finale gespeeld tussen DePatriae (Mexico) & RubenF1FA (Frankrijk) Na twee gelijke spelen en één overwinning voor RubenF1FA, was het uiteindelijk RubenF1FA die tot kampioen van Palooza Play : WK2018 werd gekroond. Voor RubenF1FA was dit het eerste seizoen bij Palooza Play en direct met een succes. Deze week start Palooza Play: Seizoen 2 en zullen dezelfde spelers het ditmaal met clubteams tegen elkaar opnemen. De winnaar van seizoen 1 speelt momenteel niet, maar deze zal naar verwachting na de release van FIFA 19 weer actief zijn in Palooza Play Online Toernooien.

Hieronder de volledige stand:

De knock-out fase:
[tournament_bracket 1894]

Winnaar
[tournament_winner 1894]

Statistieken
Meeste goals: RubenF1FA
Meeste gele kaarten: 69Erwinheidstra69
Meeste rode kaarten: 69Erwinheidstra69

Topscorer       

Antoine Griezmann

Frankrijk

RubenF1FA

 

Player of the tournament

Andrés Gaurdado

Mexico

De Patriae

 

Golden Glove (Minste doelpunten tegen)

Hugo Lloris

Frankrijk

RubenF1FA

Fair Play Award (Minste kaarten)

devyvon

 

Comments (1)

  1. paloozaplay

    Gratz

Leave a Reply