xFriso wint seizoen 2!

Afgelopen week is FIFA 19 uitgekomen en is er mede door het aflossen van FIFA 18 een einde gekomen aan seizoen 2. Seizoen 2 kende een aantal pieken en dalen, mede door vakanties, maar ook door de afnemende interesse in FIFA 18.

Desondanks was het weer een spannende competitie en bleef de beslissing omtrent de winnaar wederom tot de laatste weken uit.

De winnaar van seizoen 2 is xFriso geworden. Hij sloot het seizoen af met 12 overwinningen, 3 gelijkspellen en slechts één verliespot. Tijdens deze wedstrijden scoorde hij 47 doelpunten en incasseerde hij 16 tegentreffers.

De organisatie hoopt dat de deelnemers volgend seizoen de wedstrijden eerder plannen zodat de competitie een beter verloop heeft. Om dit te bereiken zal er strikter gecontroleerd worden op het op tijd plannen en spelen van wedstrijden. Niet gespeelde wedstrijden worden nog één keer vooruit geplaatst. Is de wedstrijd daarna niet gespeeld dan wordt het resultaat door de organisatie bepaald.

Volgend seizoen komen er twee nieuwe deelnemers bij. De winnaar van seizoen 1 ‘Heartsy‘ hoopt zijn prestaties van seizoen 1 evenaren. Daarnaast wordt er een nieuwe deelnemer aan de competitie toegevoegd genaamd Marcel Cuperus.

Ten slotte zal er een wijziging plaatsvinden wat betreft de invulling van teams. Alle spelers die bij de teams horen worden in seizoen 3 toegevoegd, wat betekend dat de topscorers, gele kaarten en rode kaarten actief bijgehouden worden.

Wij wensen iedereen veel succes in Seizoen 3!

Leave a Reply