Nieuw seizoenen systeem!

Nu Palooza Play 18-19 bijna ten einde is gekomen, wordt het tijd voor een nieuw seizoen Palooza Play. De afgelopen tijd is er nagedacht over op welke manier wij de competitie aantrekkelijker kunnen maken. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat de competitie voor iedereen van begin tot eind leuk is. Voorheen was het zo dat de onderste plaatsen eigenlijk na een half seizoen geen kans meer hadden om de competitie te winnen. Hier komt hopelijk verandering in door het nieuwe seizoenen systeem. In deze vorm worden er meerdere speelronden in 1 seizoen gespeeld met verschillende ratings wat betreft de gekozen teams. Het punten systeem moet vervolgens voorkomen dat spelers al vroeg in het seizoen uitgeschakeld zijn. Hieronder een overzicht en uitleg van het nieuwe seizoensysteem. Omdat we nog steeds vinden dat goed gedrag beloond moet worden, zijn er bonuspunten te verdienen voor spelers die hun wedstrijden altijd op tijd spelen.

Leave a Reply