RubenF1FA wint seizoen3!

Seizoen 3 is vandaag tot een einde gebracht. RubenF1FA wist wederom met de winst aan de haal te gaan, met 15 overwinningen, 3 gelijke spelen en slechts 3 verliespartijen wist RubenF1FA net voor zijn wintersport vakantie de winst veilig te stellen. Een verliespartij van RubenF1FA tegen JJBrr007 maakte het slot van de competitie nog een beetje spannend, maar een overwinning tegen Erwino_heidstra was uiteindelijk voldoende voor de winst. De strijd om de 2e plaats bleef tot de laatste dag van het seizoen spannend, maar door het opnieuw niet komen opdagen van HarryvdVeen kon de organisatie niet anders dan diens openstaande wedstrijden in het voordeel van de tegenstanders te verwerken. Hierdoor werd het restant van de competitie beslist, de winnaar van vorig seizoen xFriso eindigt hierdoor automatisch op de 2e plaats. Psyduck007 koos er eveneens voor om niet meer in actie te komen, maar eindigde door de overwinning op HarryvdVeen op doelsaldo toch nog op de 3e plaats. De poedelprijs gaat hierdoor naar JJBrr007. Alle winnaars gefeliciteerd!  

Eindstand
Hieronder de volledige eindstand van seizoen 3:

Statistieken
Hieronder de statistieken van seizoen 3:
Topscorer van dit seizoen is Gareth Bale met 28 doelpunten! 

Topscorers

Gele kaarten

Rode kaarten

Team of the Season
In seizoen 2 introduceerden we al een rating systeem op basis van de prestaties van spelers per wedstrijd. Gedurende het seizoen is dit bijgehouden en we zijn voor seizoen 3 tot de volgende team of the season gekomen: 

 

We wensen iedereen veel succes in seizoen 4! Dit seizoen zal onderverdeeld zijn in 2 speelronden. Er wordt eenmaal gespeeld met max 4,5 sterren teams en één speelronde met 5 sterren teams. 
Vervolgens worden de totalen van beide seizoenen opgeteld en zal de winnaar bepaald worden. 

Leave a Reply