Op deze pagina wordt het uitgebreide reglement uiteengezet omtrent gameplay en gedrag binnen onze toernooien. Hoewel wij er naar streven om regels op te stellen voor alle scenario’s, kan er iets voorvallen waarbij assistentie nodig is. Neem dan contact op met een Admin van Palooza Play. Elke gamer dient zich voor deelname aan het toernooi, bewust te zijn van de gedragsrichtlijnen en de online toernooi- spelregels.

1.Algemeen

1.1 Deelnemers die meedoen aan een toernooi op moeten op de hoogte zijn van alle regels en worden geacht de regels in de gaten houden en ten alle tijden op te volgen. Onvoldoende kennis van de regels kan niet als excuus worden gebruikt voor het verbreken van de regels.

1.2 Elke regel die verbroken wordt zal bestraft worden. De mate van de straf zal bepaald worden door de Admins die erbij betrokken zijn, ook zal er rekening gehouden worden met de situatie. Bij een straf kun je denken aan; 3-0 verlies, strafpunten, het verlaten van een toernooi, een tijdelijke of permanente uitsluiting Palooza Play toernooien.

1.3 Alle deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen verbinding en dienen een goede internet verbinding te hebben om zoveel mogelijk “lag” te voorkomen.

2.Toernooi Richtlijnen

2.1 Beide tegenstanders zijn verantwoordelijk voor het contact leggen met elkaar en het spelen van de wedstrijd.

2.2 Als beide spelers klaar zijn en begonnen zijn aan de wedstrijd is het niet toegestaan om extra pauzes te houden buiten die pauzes die in de game zijn toegestaan.

2.3 Ieder team is verplicht minimaal één foto van de score te maken. Op deze foto moet staan: de score, ter aanvulling van de competitie is het de bedoeling dat er ook foto’s van de ratings worden gemaakt om de motm vast te stellen.

3. Specifieke game instellingen FIFA

3.1 Algemeen:

  • Instellingen: Standaard instellingen
  • Wedstrijdduur: 12 minuten (6 minuten per helft)
  • Spelsnelheid: Normaal
  • Niveau: Legendarisch

3.2 Alle wedstrijden worden gespeeld via “online vriendschappelijk”

3.3 Alle wedstrijden worden gespeeld met online selecties

3.4 Het gebruik van custom opstellingen is verboden, alleen standaard opstellingen toegestaan (dus geen spelers verplaatsen met “vierkantje”)
(Bij constatering van een custom opstelling, dit tijdens de wedstrijd aangeven aan de admin middels een screenshot. De tegenstander krijgt dan waarschuwing en wordt er een nieuwe pot gespeeld met de juiste opstelling. Bij een tweede overtreding van de tegenstander volgt een “free win”.)

3.5 Indien de EA servers uitvallen tijdens een wedstrijdronde en alle deelnemers tegelijkertijd uit een wedstrijd worden gekickt, wordt de desbetreffende wedstrijdronde opnieuw gespeeld.

3.6 Indien 2 spelers niet tegen elkaar kunnen spelen omdat ze niet met elkaar kunnen “connecten” in een vriendschappelijke wedstrijd, worden er geen punten toegekend aan beide spelers. Indien mogelijk kan er na de poulefase nog een poging gewaagd worden om de wedstrijd nogmaals proberen te starten.

3.7 Als de internetverbinding van een van de partijen uitvalt, wordt de wedstrijd hervat op de resterende tijd en de huidige stand.

3.8 Geen enkele gamer is gebonden aan een van te voren vastgestelde team. Het is toegestaan om tussendoor van team te veranderen

4. Gedragsregels

4.1 Alle deelnemers aan Palooza Play toernooien moeten respectvol met elkaar en de organisatie omgaan.

4.2 Wanneer een deelnemer kwetsende, beledigende of racistische uitingen heeft richting zijn/haar tegenstander, wordt deze per direct gediskwalificeerd en worden er disciplinaire maatregelen getroffen worden.

4.3 Een grote mond en/of bedreigingen tegen de Palooza Play admins betekent per direct diskwalificatie.

4.4 Bij fraude en/of cheats wordt een deelnemer direct gediskwalificeerd en worden er disciplinaire maatregelen getroffen.

4.5 Alle deelnemers worden op dezelfde manier behandelt door de Palooza Play admin. Bij het overtreden van de regels worden de volgende disciplinaire maatregelen getroffen:

  • 1e overtreding: De speler wordt per direct gediskwalificeerd en krijgt een officiële waarschuwing
  • 2e overtreding: De speler wordt per direct gediskwalificeerd en wordt drie maanden uitgesloten van de toernooien
  • 3e overtreding: De speler wordt per direct gediskwalificeerd en wordt uitgesloten van alle toekomstige toernooien

5. Palooza Play Crew

6.1 Bij vragen en/of problemen kunnen de deelnemers ten alle tijden contact zoeken met de Palooza Play crew.

6.2 De deelnemers moeten de Palooza Play crew met respect behandelen.

6.3 De Palooza Play crew moet de deelnemers met respect behandelen.

6.4 De Palooza Play Admin heeft uiteindelijk het recht om beslissingen te nemen bij uitzonderlijke situaties.

7. Badges

7.1 Elk geregistreerd lid van Palooza Play kan Badges voor zijn profiel verdienen door toernooien te winnen.

8. Overig

8.1 Palooza Play behoudt het recht om uitspraken en beslissingen te nemen over zaken die niet specifiek in het reglement staan, dit om de eerlijke concurrentie en sportiviteit te behouden.

8.2 Palooza Play behoudt het recht voor om regels te allen tijde te wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen door veranderingen bij software updates of releases van een spel.

Top Trending News